DEEL-TIJD met VraagKracht 14 november 2019

13/10/2019
 

DEEL-TIJD met VraagKracht

14 november 2019

KENNIS, INSPIRATIE, NIEUWE CONTACTEN EN EEN BERG PLEZIER.!

 

Het is bekend..!  VraagKrachters zijn eigenzinnige nieuwsgierige werkers die overal te vinden zijn waar (nieuwe) kennis gepresenteerd wordt. De zaken die we de afgelopen tijd weer geleerd hebben en waar we door “gebeten” zijn willen we heel graag met jullie delen.  Dus weer tijd voor de volgende DEEL-TIJD met VraagKracht!

 

Inhoud: Een hele dag vol afwisselende XL (90 min.) en XS (20 min.) workshops over: ADHD, ReAttach & Geweldloos Verzet, Hoog conflict scheidingen, Traumasensitief werken, Omgaan met Boosheid, de dialoog onder de loep met het Dialogic Orientation Quadrant, 2 perspectieven op hulpverlenen door een ouder en een werker…..                En nog veel meer, steeds “in de kleuren” van het oplossingsgerichte en  Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet!

 

Informatie & Locatie: Lunch, koffie, thee en fris zijn inbegrepen, evenals inspirerende contacten, oude en nieuwe ideeën en gewoon plezier in leren…! Welkom in De Koutershof op Koutershof 4, 4891 CV Rijsbergen bij Breda. Inloop en koffie vanaf 09.00 uur. We starten om 09.30 uur en sluiten de dag af rond 16.30 uur  

 

 voor tickets klik hier € 50,= p.p.

Wees er snel bij want op=op

 

Voor vragen: mail even met Marieke of met Wim

marieke-rutten@vraagkracht.nl of wim-braamse@vraagkracht.nl
 
Home > Actueel
 

Vragen?

Laat het ons weten

Direct naar inschrijven

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

Brabant
locatie koepel
Kloosterlaan 172,
4811 EE, Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Gerardusplein 7
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk

 
Actueel
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer