Een dag training door Elliott Connie

18/12/2018
 
Elliott Connie, een oplossingsgerichte psychotherapeut uit Texas in de Verenigde Staten, is al vaker bij ons te gast geweest. Hij is een van de leidende auteurs en sprekers van dit moment en hij reist de hele wereld over met zijn unieke manier van gesprekken voeren met mensen, vanuit het geloof dat verandering altijd mogelijk is.
Deze dag gaat over het belang van hoop. Hoop in iedere zin die je spreekt, in iedere vraag die je stelt. En hoe je gebruikt dat om een goed gesprek te voeren. 
Verhalen, praktische oefeningen en live demonstraties, omlijst door live muziek van Rien Wulffraat en Cees Wormeester (eerder een groot succes op onze dag met Peter Szabo) staan garant voor een bijzondere en leerzame dag. 

Wees er snel bij - er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. En voor de echt snelle beslissers zijn er kaarten voor een vroege vogel prijs...

Tickets via Eventbrite - klik hier
 
Home > Actueel
 

Vragen?

Laat het ons weten

Direct naar inschrijven

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk

 
Actueel
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer