Nieuw in training en coaching

24/01/2016
 
Vraagkracht op vrijdag - de laatste bijeenkomst van deze serie is op vrijdag 23 maart 2018. We gaan dan video's bekijken en analyseren, om te kunnen leren van de grote meesters. Meer informatie bij Paut Kromkamp.

Geweldloos Verzet en Nieuwe Autoriteit in het onderwijs - een praktisch antwoord op ernstige gedragsproblemen. Al met succes op diverse plekken gegeven. Dus in-company beschikbaar, maar de trainers willen hem ook met alle plezier als 'open inschrijving' neerzetten als daar belangstelling voor blijkt te zijn. Neem dus gerust contact op met Marieke Wulffraat of Annemieke Vercauteren.

Altijd al meer willen doen met het contextuele gedachtengoed? U heeft nu de kans om mee te doen met de Contextuele basistraining en de Basistraining Duplo, ook wel 'een taal erbij' genoemd. Onder de links vindt u meer informatie over inhoud, prijzen en tijden van deze Open inschrijvingen. Rob Paludanus en Alfred Volkers kunnen u er alles over vertellen.

Omgaan met 'drang en dwang', voor iedereen die daarmee te maken krijgt. Bestaat 'drang' wel voor de wet? Wanneer ga je over van vrijwillig naar drang of dwang? We gebruiken elementen uit Oplossingsgericht werken en Signalen van Veiligheid, gecombineerd met ideeen uit het gedachtengoed van Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet. Samen vormen ze een krachtig hulpmiddel bij het bepalen van je positie en het bespreken van je zorgen en doelen met verwijzers en ouders. Neem gerust contact op met Anne Braamse of met Paut Kromkamp als u hier meer over wil weten.

Trainingen gebaseerd op de nieuwste inzichten in Oplossingsgericht werken zoals ontwikkeld bij BRIEF International. Oplossingsgericht werken vraagt oefenen. Dus als u op zoek bent naar een eerste kennismaking of juist een verdieping van wat u al kunt en doet: neem contact op met Paut Kromkamp of met Rob Paludanus. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden.

 
 
Home > Actueel
 

Vragen?

Laat het ons weten

Direct naar inschrijven

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

 
Actueel