Anne Braamse

Anne Braamse

Gezinscoach regio Zeeland & trainer

+31.6.24432332
 

Ik werk sinds 2008 nog steeds met ontzettend veel plezier als gezinscoach en trainer zowel als zelfstandige als bij VraagKracht. Wat is het tof om samen met ouders, kinderen en proffessionals stap voor stap dichter bij jullie doel te komen. En minstens net zo tof is dat ik daar zelf elke keer van leer!

Teams
Binnen teams verzorg ik met name trainingen, intervisies en coaching.
Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet heb ik me de afgelopen 10 jaar zo eigen gemaakt dat ik jullie niet alleen in de training meeneem in dit gedachtegoed. Dit geldt ook in de coaching (van teams en indivdu) en in het mee mogen denken binnen complexere casuïstieken. De oplossingsgerichte basis en de creativiteit die echt voorkomt uit mijn werk in de praktijk zorgen ervoor dat er andere invalshoeken belicht worden en we elke keer verder kunnen puzzelen met de volgende stap tot de eindstreep van goed, steeds een beetje beter. (of doen jullie wel aan perfect?)

Gezinnen 
Ik ben iemand die meedenkt, vooral vragen stelt en samen met jou, je gezin en andere (voor jullie) belangrijke mensen mee neemt in het veranderproces. Zo kort als kan, zo lang als nodig is. 
Door mijn opleidingen en ervaring word ik vooral gevraagd in gezinnen waar sprake is van volgende doelen of vraagstukken:
- Ouders die zich machteloos voelen door moielijk te begrijpen gedrag van hun kind.
Gedragingen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om agressief gedrag,  kinderen die (tijdelijk) niet naar school (durven of kunnen) gaan, weglopen, veel eisend gedrah laten zien of juist tot niets komen.  
- Een kind of ouder in huis met autisme. Samen puzzelen naar ingevulde tijd, structuur. Zo gewoon mogelijk, speciaal waar dit nodig lijkt.
- Bij andere vragen rondom opvoeding van uw kinde(ren) 

 

 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer