Anne Braamse

Anne Braamse

Gezinscoach regio Zeeland & trainer

+31.6.24432332
 

Na een aantal jaren met veel plezier gewerkt te hebben jongeren en kinderen met autisme en hun ouders, ben ik in 2007 begonnen als zelfstandige gezinscoach bij VraagKracht. Mijn kennis en plezier in het werken met autisme neem ik nu mee om gezinnen te begeleiden en te coachen naar hun oplossingen. De trainingen intensieve pedagogische thuishulp, families first (crisisinterventie) in combinatie met het oplossingsgericht werken en het gedachtengoed van signalen van veiligheid geven een mooie, stevige aanvulling hierop. Het focussen op wat er wel goed gaat en samenwerking zijn voor mij in elk gezinsbezoek belangrijk!
 

Naast dat ik de bovenstaande kennis en ervaringen inzet in mijn samenwerking met gezinnen, geef ik ook regelmatig trainingen in het oplossingsgerichte gedachtengoed en de centrale thema's rondom welzijn en veiligheid.
 

Ook heb ik een training mogen ontwikkelen en geven in geweldloos verzet. Een benadering die ontzettend goed werkt om het gevoel van machteloosheid bij ouders te verminderen en terug in hun kracht te zetten. Sinds ik een aantal jaren geleden getraind ben in geweldloos verzet heeft deze methode en de werkzaamheid ervan me gegrepen en  niet meer losgelaten. Steeds op zoek naar vernieuwing, verdieping en de mogelijkheden hierin heb ik inmiddels veel bij mogen leren onder andere door de grondlegger van deze methode Haim Omer in Israël. Ook hier heb ik het geluk dat ik aan de slag mag met gezinnen en dus in de praktijk bezig ben met geweldloos verzet. en daarnaast trainingen geef aan andere professionals uit verschillende werkvelden.

 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact