Danielle Budo

Danielle Budo

Gezinscoach regio Belgisch Limburg

+32496029567
 
Sinds 1991 werk ik in België in een voorziening van de Bijzondere Jeugdzorg , waarvan 19 jaar als gezinsbegeleidster. 
In de loop van de jaren  maak ik steeds meer  mee, hoe mensen sterker uit een crisis komen  en zelf een uithuisplaatsing  voorkomen. De mooiste momenten die me bijblijven: 
Een moeder die na jaren een hulpverleningsoverleg opent met de agendapunten  en de regie zelf in handen neemt. Want zij weet wat haar dochter nodig heeft .
Gezinnen die mensen uit hun omgeving weten te activeren. Ze stellen met hen plannen op, hebben  ideeën  waar ik  zelf nooit zou zijn opgekomen. Ze bereiken stap voor stap doelen en het netwerk  blijft mee alert zodat de veiligheid en welzijn van hun kind gegarandeerd blijft, ook als de begeleiding stopt.
Ouders die jarenlang in negatieve spiralen zitten, vinden energie om hun eigen leven terug in handen te nemen. Vanuit die kracht gaan ze terug in gesprek gaan met hun kinderen , kunnen luisteren naar wat ze nodig hebben en aangeven wat ze niet dulden. Op die manier zorgen ze ervoor dat hun kind zonder buikpijn naar school kan gaan.
Gezinnen terug zien lachen, geven mij dan weer energie  en de drive om mij steeds bij te scholen en niet stil te blijven staan. Zo organiseerde ik in mijn afdeling  verschillende teamdagen rond  veiligheid en netwerken.
Ik ben opgeleid  in Kern  in Sint Niklaas (BE) als systemisch gezinsbegeleider. Ik volgde verschillende opleidingen rond Veiligheid en Netwerken (Eric Sulkers). We kregen vanuit onze voorziening interne vormingen rond Bemiddeling en Geweldloos Verzet. Ik maakte er ook kennis met VraagKracht en hun trainingen Intensieve Pedagogische thuisbegeleiding, Oplossingsgericht Werken, Netwerken. en Signalen van Welzijn en Veiligheid.
De positieve invloed die Vraagkracht heeft op mijn manier van werken en vooral de effecten bij de gezinnen motiveerden mij om de stap te wagen . Sinds 2016 werk ik nu ook als zelfstandig gezinscoach bij VraagKracht. 
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Vraagkracht Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

 
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer