Daphne de Visser

Daphne de Visser

Gezinscoach regio Zeeland

06 - 497 528 93
 
In 2012 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Social Work aan de Hogeschool Zeeland afgerond. In mijn opleiding heb ik gewerkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met gedragsproblematiek. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik gewerkt bij het Algemeen Maatschappelijk Werk, waar ik te maken kreeg met mensen met diverse problematieken. Ik heb hier ervaring opgedaan en training gevolgd in hulpverlenen volgens de principes van het oplossingsgericht werken.

Na mijn opleiding ben ik als gezinscoach voor VraagKracht aan de slag gegaan. Ik heb de training Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid gevolgd. Mensen weer terug in hun eigen kracht zetten en samen op zoek gaan naar hun eigen mogelijkheden is voor mij een uitdaging. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen vaak meer zelf kunnen dan dat ze in eerste instantie denken.
 
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer