Daphne de Visser

Daphne de Visser

Gezinscoach regio Zeeland

06 - 497 528 93
 
In 2012 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Social Work aan de Hogeschool Zeeland afgerond. In mijn opleiding heb ik gewerkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met gedragsproblematiek. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik gewerkt bij het Algemeen Maatschappelijk Werk, waar ik te maken kreeg met mensen met diverse problematieken. Ik heb hier ervaring opgedaan en training gevolgd in hulpverlenen volgens de principes van het oplossingsgericht werken.

Na mijn opleiding ben ik als gezinscoach voor VraagKracht aan de slag gegaan. Ik heb de training Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid gevolgd. Mensen weer terug in hun eigen kracht zetten en samen op zoek gaan naar hun eigen mogelijkheden is voor mij een uitdaging. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen vaak meer zelf kunnen dan dat ze in eerste instantie denken.
 
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Vraagkracht Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

 
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer