Ella Haaij

Ella Haaij

gezinscoach

06-14842455
 
Na de opleiding agogisch werk heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt op een groep met volwassenen met ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Toen onze twee kinderen naar school gingen ben ik bij MEE Zeeland terecht gekomen. Daar heb ik eerst als woonbegeleider bij volwassenen gewerkt. Naast mijn werk als woonbegeleider deed ik de opleiding maatschappelijk werk en Dienstverlening. Later maakte ik, binnen MEE Zeeland, de overstap naar de functie consulent (later cliëntondersteuner). Binnen die functie heb ik me gespecialiseerd in autisme en in het begeleiden van gezinnen met opvoedingsvragen. Begin 2017 heb ik de stap genomen om als zelfstandig hulpverlener verder te gaan en kwam ik opnieuw in aanraking met Vraagkracht.
Voor mij is een samenwerkingsrelatie met de klant belangrijk. Vanuit de expertise van de klant samen op pad op zoek naar kracht. Volgens mij is er in ieder mens kracht aanwezig ook al is die soms verborgen. Het is voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring om een stukje mee te mogen lopen in een gezin. De regie ligt bij de klant en in samenspraak met de klant werken we aan de doelen die een klant zelf stelt.
In mijn werk als cliëntondersteuner heb ik regelmatig cursussen gevolgd waar oplossingsgericht werken centraal staat. In die cursussen merkte ik dat ik enthousiast werd omdat er niet een oplossing aangereikt werd maar je zelf door middel van vragen bij je eigen oplossing uitkwam. Samen met een enthousiast team houden we bij Vraagkracht de kwaliteit van werken hoog door oplossingsgerichte intervisies. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik scherp. 
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Vraagkracht Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

 
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer