Esmé van den Ende

Esmé van den Ende

Gezinscoach regio Brabant

0624459303
 
Ik ben psycholoog en gezinscoach en inmiddels al weer 20 jaar werkzaam in de Jeugdzorg. Ik ben zowel werkzaam geweest in het vrijwillig kader als in het gedwongen kader. Vanuit verschillende functies ben ik betrokken geweest bij complexe problematiek. Ik heb onder andere gewerkt als sociotherapeut in de psychiatrie, jeugdzorgwerker in het gedwongen kader, gebiedsmanager en gedragswetenschapper. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als zzp-er en richt mij als psycholoog/ gezinscoach op gezinssystemen, ouders en kinderen en biedt aan een brede doelgroep coaching en begeleiding. Dit kan zich richten op gezinssystemen als ook individuele coachingstrajecten. Sinds 2018 ben ik tevens geschoold mediator en zet mij ook in voor scheidingscoaching, vastgelopen communicatie en moeizaam verlopende omgangsregelingen.
Het werken in de uitvoering heeft mij veel inzichten opgeleverd en maken dat ik processen vanuit allerlei kanten kan bekijken en belichten. In de Jeugdzorg ben ik werkzaam geweest bij Bureau Jeugdzorg en de William Schrikker Stichting en heb zo ervaring opgedaan in de reguliere hulpverlening als ook met de verstandelijk beperkte doelgroep.
Ik ben enthousiast, betrokken en bevlogen en kan met een kundige kritische blik kijken naar verschillende processen. Ik zet mij graag in voor situaties die zijn vastgelopen, systeemproblematiek, ouder en kind problematiek. Ik stel mij op een positief coachende manier op en probeer zo te zorgen voor een positieve richting. Ik werk hierbij graag oplossingsgericht en tracht op een positieve wijze eigen inzichten te stimuleren.
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer