Greet Lust

Greet Lust

Gezinscoach regio West- en Oost-Vlaanderen

+32.486626676
 

Ik studeerde bachelor orthopedagogie en vroedvrouw en behaalde ook mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid waardoor ik als leerkracht aan de slag kon. Wat opvoeden in de praktijk betekent leerde ik niet uit de vele cursussen die ik volgde, maar leerde ik van mijn drie kinderen. De uitdagingen die hun opvoeding op mijn pad brachten, zorgden ervoor dat ik diverse trainingen ging volgen en me verdiepte in het systemische opstellingswerk (Hellinger) en later in Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet (Haim Omer). Naast mijn job als deeltijds docente binnen het volwassenenonderwijs, richtte ik in 2012 een zelfstandige coachingpraktijk StapWijzer op.
Binnen mijn praktijk begeleid ik ouders en geef ik trainingen, workshops en lezingen omtrent Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet. In 2016 kreeg ik de kans om samen te werken met VraagKracht als gezinscoach in Nederland. Ik hoop dat ik de kracht en de inzichten dat het concept Nieuwe Autoriteit mezelf als mama nog dagelijks brengt, verder kan verspreiden binnen de gezinnen die ik begeleid. Hoe mooi is het niet om te zien hoe ouders -elk op hun eigenste manier- het vertrouwen terugvinden naar zichzelf als ouder en naar hun kind(eren). Hoe ouders een anker voor hun kind(eren) worden, een veilige haven waar het af en toe hard mag waaien, maar waar de stormen van het opvoeden vol vertrouwen en volharding getrotseerd worden. Opvoeden is een kwestie van volhouden, niet van winnen!

 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer