Irene de Rooij

Irene de Rooij

Gezinscoach & trainer regio Zeeland

06 - 531 979 29
 
Jarenlang ben ik commercieel bezig geweest in de bouwsector. Toen ik begon was ik één van de zeldzame vrouwen in een mannenwereld. Mijn grote kracht lag niet in de technische kennis die in de bouw noodzakelijk is, maar veel meer in de omgang met mensen: het luisteren naar klanten en op basis hiervan de mensen goed adviseren. Dat was hetgeen het meest werd gewaardeerd en beloond.

Toen deze baan verdween hoefde ik dan ook niet lang na te denken: ik wilde dit talent breder gaan gebruiken. Dus ben ik gaan studeren. Eerst een (job-)coach opleiding, gevolgd door cognitieve gedragstherapie.

Ik ben mijn eigen bedrijf Papillon-Coaching gestart en van daaruit veel gedaan voor re-integratie en sociale activering. Mijn liefde voor kinderen is altijd een vanzelfsprekendheid geweest: lastige kinderen bestaan niet; kinderen die het moeilijk hebben met zichzelf of hun omgeving wel. 

Toen VraagKracht op zoek was naar uitbreiding heb ik geen moment geaarzeld, maar hier meteen op gereageerd. Via VraagKracht ben ik pedagogische thuiszorg gaan doen en trainingen gaan volgen zoals:

Oplossingsgericht werken, Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid, Geweldloos Verzet en Family First trainingen. Eerst om de pedagogische gezinsbegeleiding goed vorm te kunnen geven, later ook om zelf als trainer andere mensen te kunnen instrueren en motiveren. 

Het is geweldig als mensen hun eigen kracht ontdekken: dat is wat mij het meest motiveert en voldoening geeft. Het is tevens geweldig als er een team achter je staat, waarbij je altijd terecht kunt. Bij VraagKracht krijg je dus nooit één trainer of één gezinscoach: alle collega’s bundelen hun krachten om iets moois neer te zetten. Dat is een fantastische wetenschap.
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer