Jantine Jumelet

Jantine Jumelet

Gezinscoach regio Brabant

+31.6.12802139
 
Samen op zoek gaan naar een oplossing. Door vragen te stellen, ondersteun ik het gezin in het vinden van die oplossingen. Om vervolgens samen met die oplossingen aan de slag te gaan en ermee te gaan oefenen.
Ik heb ervaring in het coachen van gezinnen waarbij ik gebruik maak van nieuwe autoriteit en geweldloos verzet, oplossingsgericht werken, creativiteit. Daarbij ligt de sleutel meestal in 1 of 2 dingen. De nadruk ligt vaak vooral op volhouden en het trainen van nieuw gedrag. En zeker ook in het terugvinden en weer vertrouwen hebben in het eigen kunnen en het terugvinden van de eigen mogelijkheden.
 
Ik heb voordat ik als zelfstandig ondernemer ben begonnen gewerkt in de vrouwenopvang en bij het algemeen maatschappelijk werk. Bij het algemeen maatschappelijk werk heb ik zowel uitvoerende als leidinggevende taken gehad en heb ik projecten mogen doen.
Ik word enthousiast wanneer we stappen kunnen maken, hoe klein ook, die er werkelijk toe doen. Het blijft een uitdaging het tempo van de ander te volgen en iedereen die betrokken is te verbinden. Wanneer dat lukt, is het dubbel mooi dat het uiteindelijk het gezin is die de stappen heeft gezet en een eigen oplossing heeft gevonden.
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer