Marieke Wulffraat

Marieke Wulffraat

Gezinscoach regio Brabant en trainer

06 - 457 690 18
 

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de hulpverlening in verschillende functies waaronder muziektherapeut, groepsbegeleider en gezinscoach. Na diverse jaren in de jeugdhulpverlening en de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik me volop gaan richten op het werken met gezinssystemen.
 
Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk van waaruit ik mensen begeleid met diverse soorten problemen. De laatste jaren heb ik me internationaal (BRIEF) verder ontwikkeld in het oplossingsgericht werken en het werken met de methodiek Geweldloos Verzet en Nieuwe Autoriteit. Vanuit mijn geloof en enthousiasme hierin geef ik tevens trainingen, intervisie en scholing aan professionals. Werken met de aanwezige krachten en uitgaan van de mogelijkheden van mensen vanuit een respectvolle en oordeelloze houding is iets wat ik me in mijn basishouding eigen heb gemaakt. De gedachte dat de ouder ten alle tijden handelt vanuit de wens een ‘goede’ ouder te willen zijn, maakt dat ik vanuit wederzijds respect aan het werk ga met de ander.

Sinds 2018 ben ik opgeleid als mediator en richt ik me voornamelijk op gezinnen in scheidingssituaties, wisselend in de rol van gezinscoach, kindercoach en/of mediator.

U kunt via onderstaande mail ook de Vraagkracht waaier voor Ouders, de Vraagkracht waaier Werken met het Driekolommenmodel en de Vraagkracht waaier voor Intervisie bestellen.

 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer