Marije Delfsma

Marije Delfsma

Trainer en (team)coach

06 - 209 290 15
 

Al vanaf jongs af aan wist ik het; ik wil met mensen werken! Vanuit deze gedachte ben ik psychologie gaan studeren in Utrecht. Inmiddels na vele jaren werkervaring merk ik dat “psychologie” overal aanwezig is, daar waar mensen zijn.
 

Het is mijn passie om met mijn kennis en ervaring, samen met anderen te werken, om het beste uit de mens naar voren te halen, zowel privé als professioneel. Mijn uitgangspunt hierbij is oplossingsgericht werken; mensen weten en kunnen zelf heel veel, maar soms kan men er niet bij en is er een inzicht nodig of coaching om hier wel bij te geraken en weer vooruit te gaan.


Als geboren Zeeuwse ben ik na mijn studietijd terug gaan wonen in Middelburg. Naast werken, sport en reis ik ook zeer graag.Collega's beschrijven mij als betrouwbaar, respectvol, duidelijk en iemand die echt kan luisteren. 
 

In mijn professionele leven heb ik langdurig gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, zowel als behandelaar en als leiding gevende. Hier heb ik mijn basis gelegd voor het coachen van professionals en het werken met teams.Training en coaching geef ik nu zorg-breed en in het bedrijfsleven.

 
 
 
 
 
 

CAPTCHA Image[ Different Image ]
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Vraagkracht Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

 
 
Contact