Marjolein Vos

Marjolein Vos

Gezinscoach & trainer regio Zeeland

06 - 244 189 66
 
Sinds 2000 werk ik in de Zeeuwse jeugdzorg. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als gezinsvoogd (Stichting Jeugdzorg Zeeland) en gezinswerker Families First en Intensief Ambulante Gezinsbegeleiding (stichting AZZ), heb ik me in 2006 aangesloten bij het team van VraagKracht. 

Naast het uitvoeren van vraaggerichte gezinsprogramma’s en het geven van werkbegeleiding aan de gezinswerkers, geef ik de combi-training Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid en de training Basis Oplossingsgericht Werken. Ik bied intervisie aan teams, die een training van ons hebben gevolgd, waarin het oplossingsgericht werken centraal staat. Ook heb ik ervaring in het coachen van leerkrachten in het basisonderwijs in het oplossingsgericht werken in de klas.

Ik coach mensen met behulp van paarden als extra interventie binnen de vraaggerichte gezinsprogramma’s. Mijn ervaring als trainer weerbaarheid voor Sport Zeeland neem ik daarin mee. Tevens zet ik paarden in voor teams, die op een oplossingsgerichte manier teambuilding wensen. 

Mijn opleidingsachtergrond is de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, de Post HBO-opleiding Intensief Ambulante Gezinsbegeleiding en de Post HBO-opleiding Equine Assisted Coaching (coachen met behulp van paarden). Ik heb diverse trainingen gevolgd, zoals de basistraining Families First, Omgaan met agressie, Triple P (oudertraining tot en met niveau 4), Rots en Water, trainer Weerbaarheid van Sport Zeeland, Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid en Geweldloos verzet (Non Violent Resistance) en Nieuwe autoriteit.

Het allerleukste vind ik, is als kinderen hun Eigen Kracht ontdekken; als gezinsleden grip op de ander hebben vervangen door grip op zichzelf; als gezinswerkers leren doorzoomen; als hulpverleners grip op kennis en advies hebben vervangen door grip op oplossinsgsgerichte vragen; als een team na afloop zegt “Het "parade paardje" van ons bedijf is en blijft ons hele team!”
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer