Paut Kromkamp

Paut Kromkamp

Oplossingsgerichte coach en trainer

06 - 220 508 10
 
Wat is het toch heerlijk om vooral op de doelen en wensen van mensen te focussen, en niet zozeer op problemen. Iedere keer weer merk ik dat het mijn klanten, maar ook mezelf, zoveel energie geeft.
Oplossingsgericht werken is misschien niet zo ingewikkeld, maar ook niet makkelijk. Het is als het leren van een nieuwe taal: zinnetje voor zinnetje word je beter en voel je je meer vertrouwd. 
Zelf leer ik iedere dag. Niet alleen van alle opleidingen en congressen die ik zelf bezoek, maar vooral ook van iedereen aan wie ik training of coaching mag geven. Mijn klanten laten me zien welke vragen werken en zij laten me iedere keer weer zien hoe zij een veel mooier en passender antwoord kunnen bedenken dan ik zelf ooit had kunnen verzinnen.

Je kunt bij me terecht voor trainingen, workshops, inleidingen en discussieleiding, maar ook voor coaching. Ik coach bij veranderwensen van organisaties, teams, directieleden en managers, werknemers, zelfstandigen en (echt- of andere) paren die uit een conflictsituatie willen komen. De focus is altijd gericht op de toekomst en niet op de problemen.

Ik heb gewerkt als fysiotherapeut, docent, manager en toezichthouder en heb ervaring als dochter, echtgenote, moeder en oma. Opleidingen die ik gevolgd heb zijn onder andere: Health Care Bedrijfskunde (IBO, Zeist), diverse oplossingsgerichte opleidingen bij NOAM (Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser), Mastercourse Oplossingsgericht Denken in Management en Coaching (SOLT.E.A.M., Louis Cauffman e.a.), diverse opleidingen Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet, Solution Focused Couples Therapy bij Elliott Connie. Ik ga sinds 2014 ieder jaar naar de International Summer school bij BRIEF in Londen om de laatste ontwikkelingen mee te krijgen.
Eind 2015 is mijn eerste boek verschenen, geschreven samen met Wim Braamse: En wat nog meer...?
In 2016 heb ik samen met Rob Paludanus en Marieke Wulffraat een waaier uitgegeven als ondersteuning bij allerlei vormen van Oplossingsgerichte intervisie. In 2018 is onze waaier over Oplossingsgericht werken met het Driekolommenmodel 2.0 uitgegeven.

Lid van de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland, SOLworld (Oplossingsgericht werken in organisaties) en van de European Brief Therapy Association, bestuurslid van het Chapter of the LowLands van de SFiO (Oplossingsgericht Werken in organisaties). Behalve onder de naam Vraagkracht ben ik volop actief in mijn eigen bedrijf PK working solutions. U kunt daar terecht voor Executive coaching, MD trajecten en Organisational Development.
Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels.
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact