Rob Paludanus

Rob Paludanus

Gezinscoach regio Brabant & trainer

06 - 310 450 94
 
Sinds 1992 werkzaam in de jeugdhulpverlening. Via verschillende leefgroepen ben ik altijd aan de slag gegaan met cliënten om ze  meer bewust te maken van hun eigen kunnen en mogelijkheden.

Waar ligt de kracht van de ander en hoe kunnen we tot een samenwerking komen om die eigen kracht en wijsheid naar boven te halen, heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn werken met cliënten. Ik wist toen nog niet, dat deze manier van denken in grote lijnen overeen kwam met Oplossingsgericht denken.

De VO opleiding Contextuele hulpverlening, de VO opleiding Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling, verschillende trainingen rondom oplossingsgerichte hulpverlening, als ook de Sociaal Pedagogische Hulpverlening vanuit de HBO, hebben mijn visie en werkervaring theoretisch verder onderbouwd. Na vervolgens een aantal jaren gewerkt te hebben als gezinshulpverlener, heb ik de afdeling verschillende jaren gecoördineerd.

Per 1 januari 2012 ben ik fulltime als Franchisenemer gaan werken, verbonden aan de Stichting VraagKracht. 

Ik heb o.a. Bureau Jeugdzorg Zeeland, Consulententeams in Vlaanderen, Vertrouwenscentra Kindermishandeling Antwerpen getraind in de methodiek vanuit Signs of Safety. Daarnaast verzorg ik  individuele werkbegeleiding, intervisiebijeenkomsten, begeleid ik teams vanuit het oplossingsgerichte gedachtengoed, verzorg ik oplossingsgerichte basis- en verdiepingstrainingen en Coachen en leidinggeven. Tevens verzorg ik  basistrainingen vanuit het contextuele gedachtegoed van Ivan Boszormenyi Nagy, eventueel in combinatie met de duplomethode, vanuit  "een taal erbij". 

Werken in een bevlogen, enthousiast en zeer deskundig team genereert energie en steeds weer nieuwe ideeën voor ons allemaal, wat ons helpt om nog beter aan te sluiten bij wat werkt.
 
 
 
 
 
 
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant- regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172
4811 EE,  Breda 

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant - regio Breda
Locatie de koepel:   
Kloosterlaan 172, Breda 


Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer