Oplossingsgerichte coaching

Kenmerkend is dat de coach aansluit bij de doelen en wensen van degene die gecoacht wordt, met de focus op de toekomst. De coach stelt vooral vragen die helpen om zelf oplossingen te vinden die helemaal bij jou passen. Oplossingsgerichte coaching wordt in het algemeen als prettig ervaren en duurt niet langer dan nodig is. Soms zijn zelfs een of twee afspraken voldoende. De volgende afspraak wordt in overleg met de klant gemaakt, en alleen als die daar behoefte aan heeft. Oplossingsgericht coachen sluit heel goed aan bij de wens van velen om naar meer zelfsturing te gaan en om mensen meer op zichzelf te laten vertrouwen en te werken vanuit hun sterke kanten en mogelijkheden.

De coaches bij Vraagkracht hebben ruime ervaring in het coachen van (zelfstandige) professionals, medewerkers, leidinggevenden, directieleden, (management-)teams en organisaties in verandering. Onderwerpen kunnen varieren van het zoeken naar (ander) werk, orienteren op ontwikkeling, projectmanagement, zelfsturende teams, communicatie onderling, feedback geven, het functioneren als ouder, professional, leidinggevende of eindverantwoordelijke. Kortom: u bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden met een van ons te verkennen. Kijk hiervoor bij de Mensen achter Vraagkracht of neem rechtstreeks contact op met Marina Vreeke, Marije Delfsma, Irene de Rooij, Rob Paludanus, Marieke WulffraatPaut Kromkamp of Wim Braamse.
 
Home > Professionals > Coaching > Oplossingsgerichte coaching
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer