Oplossingsgerichte relatiecoaching

Oplossingsgerichte coaching voor relaties (relaties tussen echtgenoten, levenspartners, zakenpartners of mensen die niet (meer) samenleven maar wel samen ouder willen zijn) richt zich op samenwerking rondom de toekomst die u samen voor ogen heeft, en niet op de problemen die de relatie zijn gaan beheersen.

In een aantal gesprekken (u bepaalt steeds of u nog een volgende afspraak wil) verkennen we wat u samen wil (blijven) delen. We verkennen wat eerder heeft gewerkt en hoe u dat kunt gebruiken om uw verstandhouding in te richten op een manier die voor u allebei voldoet. Door opnieuw te ontdekken wat het nu is dat in het begin zo goed werkte, openen zich mogelijkheden om ook in de toekomst die dingen samen te delen die voor allebei belangrijk zijn.

Oplossingsgerichte coaching voor relaties is in te zetten als het gaat om het voortzetten van een zakelijke relatie, een partnerrelatie of bij gedeeld ouderschap. Ook kan het een goed begin zijn bij het maken van een ouderschapsplan en om de afspraken die daar in staan goed te laten verlopen.

Deze oplossingsgerichte benadering helpt om snelle en simpele stappen te zetten, zonder de last en de problemen uit te vergroten.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op het kantoor van VraagKracht in Arnemuiden contact op met Paut Kromkamp.
 
Home > Ouders > Oplossingsgerichte relatiecoaching
 

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Locatie koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Brabant zuid oost
Gerardusplein 7, Eindhoven


Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172
​Breda

Gerardusplein 7,
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk

 
Ouders
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer