Professionals

Bent u op zoek naar deskundigheisbevordering voor uw team?
In het onderwijs, de (jeugd-)zorg of op het gebied van management? Zoekt u iemand die uw studiedag kan begeleiden of uw team kan coachen? Heeft u behoefte aan begeleide intervisie?

Of bent u op zoek naar een coach voor uzelf of voor een medewerker, voor vragen over leven, loopbaan, werk, of gezin?

VraagKracht is door de jaren heen een steeds breder scala aan trainingen, intervisie en coachingen gaan geven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. In de kolom hiernaast vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

VraagKracht stelt zich tot doel om in al zijn activiteiten zo vraaggericht mogelijk te werken. Daaruit volgt dat wij steeds werken vanuit de vraag van de klant.
Dat betekent concreet dat we van de opdrachtgever willen weten wat men wil leren. Op basis van die wensen stellen wij een exclusief programma samen. Het is mogelijk dat wij in een eerste voorgesprek of door middel van een schriftelijke opdracht helpen duidelijk te krijgen waar de voornaamste leerwensen van het team of de coachingsclient liggen.

VraagKracht heeft in de laatste jaren trainingen, workshops, bijscholingen, coachingen, intervisie en andere werkzaamheden verzorgd bij organisaties in de psychiatrie, jeugdzorg, ouderenzorg, maatschappelijk werk, welzijn, onderwijs, gemeenten en het bedrijfsleven in heel Nederland en Vlaanderen. 

Stichting VraagKracht is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en beschikt daardoor over btw vrijstelling beroepsonderwijs/artikel 44, § 2, 4e Wetboek van de BTW.

 
Home > Professionals
 

Vragen?

Laat het ons weten

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
kloosterlaan 172, Breda

Locatie Eindhoven
Gerardusplein 7
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Gerardusplein 7
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer