Stage en sollicitaties

Stage lopen bij Vraagkracht?

We hebben bij Vraagkracht geen stageplaatsen. Vraagkracht is een samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers die allemaal hun eigen invulling van hun werkdagen hebben. In die zin zijn wij geen organisatie die kunnen garanderen dat we voldoende mogelijkheden en begeleiding voor een stagiair kunnen bieden.
 

Aansluiten bij Vraagkracht?

We ontvangen regelmatig ‘open sollicitaties’ of berichten van mensen die belangstelling hebben om eventueel aan te sluiten bij Vraagkracht. Vraagkracht is een franchiseorganisatie, die bestaat uit allemaal zelfstandig ondernemers. Vraagkracht heeft dus geen mensen in dienst.
We nodigen iedereen die belangstelling heeft voor ons werk, en die zelfstandige is of wil worden, dan ook van harte uit om eerst eens een paar keer aan te sluiten bij een van onze Open Intervisies. Dat kan op veel plaatsen en tijden - zie onder Actueel op deze website. Daar heb je alle gelegenheid om met mensen van Vraagkracht te spreken en ze van alles te vragen.
Wil je verder, stuur dan een motivatiebrief en je CV naar het team waar je belangstelling voor hebt. Het team kijkt dan of er op dat moment ruimte is voor iemand met jouw expertise. Als dat zo is, zullen twee mensen je uitnodigen voor een gesprek. Van daaruit zal het team kijken of ze je aanbieden om een soort proefperiode van zes maanden bij ons aan te sluiten, zodat zowel jij als wij alle gelegenheid hebben om te kijken of het bevalt.
 
Home > Contact > Stage en sollicitaties
 

Postadres

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

Brabant Zuidoost
Edisonstraat 70a
5621 HR Eindhoven

Zuid-Holland
Verlengde kerkweg 25
​2985 AZ Ridderkerk
 
Contact
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer