Zeven oplossingsgerichte intervisiemodellen

Eind 2016 is de VraagKracht waaier over Oplossingsgerichte Intervisie verschenen.
De waaier bevat zeven verschillende Oplossingsgerichte intervisievormen. Sommigen al wat langer bekend, andere nieuw ontwikkeld door de schrijvers en getest in de praktijk. De waaier is praktisch van opzet. Per intervisievorm vind je suggesties voor zowel de deelnemers als voor degene die de intervisie begeleidt. Er staan voorbeelden van vragen die je kunt stellen in de verschillende fasen van de werkvorm.
Ook staan er allerlei praktische tips in, zoals: wat te doen als er heel veel of juist heel weinig vragen zijn, hoe zorgen we dat de intervisie voor iedereen zinvol is, enzovoort.

We hopen dat deze waaier intervisies nog leuker en nuttiger maakt.

De prijs van de waaier is 15 Euro per stuk, net als de 3 Kolommen waaier.
De waaier kan worden gekocht tijdens trainingen of andere bijeenkomsten. Als u een of meer waaiers per post wil ontvangen, mail dan naar dit mailadres. Bij verzending per post moeten we verzendkosten in rekening brengen.
Als u grotere aantallen wil bestellen, of u wil afspraken maken over aflevering via een van onze collega's, neem dan rechtstreeks contact op met een van de auteurs: Rob Paludanus, Paut Kromkamp of Marieke Wulffraat. Zij kunnen dan kijken of u in aanmerking komt voor een aantrekkelijke relatiekorting en hoe we de waaiers zo voordelig mogelijk kunnen afleveren.
 
Home > Professionals > Vraagkracht producten > Zeven oplossingsgerichte intervisiemodellen
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
kloosterlaan 172, Breda

Locatie Eindhoven
Gerardusplein 7
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Gerardusplein 7
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer