VraagKracht Waaier 3 kolommen model 2.0

De eerste drie oplagen van de Vraagkracht waaier zijn inmiddels helemaal uitverkocht, dus het werd hoog tijd voor een vervolg. In september 2018 is de volledig herziene versie verschenen, geschreven door Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus. Hierin zijn de nieuwste ontwikkelingen in het oplossingsgericht werken zijn meegenomen - door Mark McKergow in 2017 ‘Oplossingsgericht werken 2.0’ genoemd.
 
Deze versie is bruikbaar in de hulpverlening, in het bedrijfsleven en organisaties, in projectmanagement, voor leidinggevenden, coaches en werkbegeleiders. Het is een 'twee-in-een' waaier geworden: een kant voor coaching, advisering en gesprekken over welzijn, en de andere kant voor sturingsgesprekken en situaties waarbij over veiligheid gesproken moet worden. 
We hebben volop gebruik gemaakt van de feedback die we hebben gekregen van gebruikers om deze waaier helemaal van nu te maken. Onze beste hoop is dan ook dat deze waaier, net als de vorige, weer een bruikbaar hulpmiddel zal zijn in het dagelijkse werk.
 

De waaier kan bij ons worden gekocht voor €15,- per stuk tijdens trainingen of andere bijeenkomsten.
Hij is ook te bestellen door een mail te sturen naar dit mailadres. De waaiers kunnen dan per post worden verzonden, tegen vergoeding van de verzendkosten, of, als het mogelijk is, worden afgegeven of opgehaald.

 
Home > Professionals > Vraagkracht producten > Waaier 3 kolommen model 2.0
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer