Zeeuwse Paardenkracht

Een paard doorziet menselijke emoties: het herkent verdriet, moedeloosheid, angst, onzekerheid, maar ook innerlijke kracht, rust en blijdschap. Een paard weerspiegelt op geheel eigen wijze deze emoties door het gedrag wat het laat zien.

Een middel van de mens om te communiceren met elkaar is praten met behulp van woorden. Tegelijkertijd is dat ook de beperking van de mens om duidelijk over te brengen wat er binnenin de mens speelt. In de aanwezigheid van het paard zal hetgeen wat zich binnenin de mens afspeelt vrijwel meteen duidelijk worden.  Ook de verschillende rollen en patronen die mensen hebben binnen hun systeem, bijvoorbeeld in het gezin of op het werk in het team, worden helder tijdens coachsessies met paarden.


TeamKracht

In de Zeeuwse buitenlucht helpen de paarden jullie bij het ervaren van jullie TeamKracht. Zij spiegelen door middel van hun gedrag, processen die spelen in het team en tussen teamleden. In deze actieve en verrassende teambuilding worden aan de hand van oefeningen met de paarden interacties en communicatie onderling zichtbaar. Mijn kracht is om met het team daarbij stil te staan en vervolgens te kijken wat de gewenste toekomst is met de daarvoor nodige stappen om dat te bereiken.
 

TeamKracht is ..

  • het hebben van heldere doelstellingen
  • het hebben van een teamleider die leiderschap neemt dat door ieder teamlid erkend wordt
  • dat ieder teamlid weet wat zijn taak en rol is
  • het streven naar effectieve communicatie
  • de verbintenis voelen aan een doel, de organisatie en met elkaar die komt vanuit innerlijke overtuiging en betrokkenheid en die leidt tot bereidheid en actiegerichtheid van ieder teamlid.


Wil je weten hoe het zit met de TeamKracht van jullie organisatie? 

Vraag naar de mogelijkheden voor een gezellige en inspirerende teambuildingsdag die naar keuze uitgebreid kan worden met een coachingstraject van 1 of meerdere vervolgdagen. Ik werk tevens samen met ervaren (paarden)coaches. 

Want goed teamwerk is het fundament voor iedere organisatie!


Waar?

Feathered Injun Ranch
Westhofsezandweg 5
4444 SM 's-Heer Abtskerke

Voor informatie over Zeeuwse PaardenKracht kunt u contact opnemen met Marjolein Baks
 
Home > Professionals > Coaching > Zeeuwse Paardenkracht
 

Vragen?

Laat het ons weten

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer